Rólunk

Korszerű ingatlanközvetítés, a jó hagyományokat tiszteletben tartva és nyitott a jövő felé ~ BalatonHomes Ingatlanközvetítés

Az 1998 óta szerzett nagy tapasztalat és az elért siker mint ingatlanközvetítő, a Balatoni ingatlanok közvetítés területén, egy jó hírű Balatoni ingatlanközvetítői cégnél, arra indított, hogy 2011-ben a választott hazámban, a Balaton Régióban, saját céget alapítsak. 

A cég elsődlegesen koncentrál Balatoni és Budapesti ingatlanoknak értékesítésére és forgalmazására.

Ügyfelek nem csak az átfogó ingatlan Know-how-ból profitálnak, hanem a már több mint 20 éves kiépített társas és gazdasági kapcsolat hálozatokból.

Az ingatlanjának értékesítése:
1. Személyes tanácsadás. 2. Szakértői vételár becslés. 3. Exkluzív marketing. 4. Személyes marketing koncepció. 5. Optimális megtekintés tervezés. 6. Rendszeres jelentések az értékesítési állapotról. 7. Professzionális szerződéstárgyalás. 8. Átfogó értékesítés utáni szolgáltatások.

Korszerű marketing vagy a legmagasabb diszkréció – ön döntheti el

Ön határozhatja meg hogy melyik marketingcsatornát akarja használni és mennyire fontos Önnek a diszkréció.

Korszerű marketing:
A nyilvános marketing célja hogy a lehető leghamarabb, a lehető legjobb áron adja el ingatlanját.
Marketingeszköztárunk páratlan sokszínűségével biztosítjuk a maximális intenzitást és lefedettséget.
A megbízható klasszikus és korszerű online marketingeszközök kombinációjának köszönhetően azonnal megtaláljuk a legjobb vásárlót.

Diszkrét marketing:
Diszkrét marketing szolgáltatásunk különösen azok számára alkalmas, akik prémium helyszínen rendelkeznek presztízs ingatlannal, vagy akik nem kívánják nyilvánossá tenni az értékesítést.
A BalatonHomes Ingatlanközvetítés egyedülálló hálózata lehetővé teszi számunkra a fizetőképes potenciális vevők elérését, így a lehető legjobb áron tudjuk eladni az ingatlanját.
Igény esetén tapasztalt tanácsadóink csak válogatott potenciális vevőkkel veszik fel a kapcsolatot, ezáltal garantálva a maximális diszkréciót.

Együttműködés más közvetítőkkel

A BalatonHomes Brand 2011 óta folytat ingatlanközvetítési tevékenységet Magyarországon.
Fennállásunk óta több partnerünkkel építettünk ki kölcsönös előnyökkel járó ingatlanközvetítési kapcsolatokat.
Célunk, hogy közvetítő-partnereinkkel közösen értéket teremtsünk, ennek sikerét pedig nem csupán kiemelkedő ingatlanportfoliónkkal és korszerű marketingtámogatásunkkal, de szakértő kollégáinknak köszönhetően is garantáljuk!
A BalatonHomes Brand igazi siker titka a win-win elérése.

 

Itt keressen minket

Közösségi média 

Kiemelt ingatlan hirdetési portálokon 

  • Ingatlan.com 
  • Immowelt.de

 

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00

Szombat-Vasárnap: egyeztetés szerint

 

Szolgáltatások

 

Szolgáltatás neve: Ingatlan keresés

Ár: Ingyenes vagy egyeztetés szerint

Leírás: Keressen bennünket, tiszteljen meg bizalmával! Szívesen állítjuk az Ön rendelkezésére is a személyes helyi ismereteinket és kapcsolati háttérünket.

 

Szolgáltatás neve: Ingatlan eladás

Közvetítői díj: 3,5% +ÁFA

Leírás: Keressen bennünket, tiszteljen meg bizalmával! Szívesen állítjuk az Ön rendelkezésére is a személyes helyi ismereteinket és kapcsolati háttérünket.

 

Szolgáltatás neve: Energetikai tanúsítvány

Ár: 25000 Ft-tól

Leírás: (Energetikai tanúsítvány használatba­vételi engedélyhez) Az energia tanúsítvány ára alapvetően az épületben tanúsítandó egységek számától és az épületenergetikai dokumentáció (építészeti és gépészeti tervek) meglététől függ.

 

Szolgáltatás neve: Villamos biztonsági felülvizsgálat 

Ár: Alapdíj: 25.000.- ft-tól / telephely (tartalmazza a minősítő iratokat, jegyzőkönyveket, digitálisan és nyomtatott formában.) Felülvizsgálati díj, az érintésvédelmi mérési pontok száma alapján: 225-300.- ft / mérési pont.

Leírás: Szabványossági felülvizsgálat elvégzése szükséges:(Lakások, ingatlanok, bérbeadása esetén és tulajdonos váltáskor.) A felülvizsgálat a villamos berendezés első ellenőrzéskor és a rendszeresen ismétlődő időszakos vizsgálatok során végzett teljes körű felülvizsgálat, amely magába foglalja a villamos berendezés áramütés elleni védelmének és az általános szabványos állapotának (tűzvédelmi jellegű) vizsgálatát.

 

Szolgáltatás neve: Ingatlan tanácsadás

Tanácsadási óradíj: 5 000,- Ft/óra. +ÁFA

Leírás: Helyszíni ingatlan eladás, bérbeadás, jogi, vásárlás tanácsadás.

 

Szolgáltatás neve: Értékbecslés

Ár: 10.000 Ft/óra + 100 Ft/km + Áfa

Vállalási határidő: Általában 1-5 munkanap.

Leírás: Vállalunk értékbecslést a Balaton északi partján bármely területén, de ez esetben az utazási költség (100 Ft/km), valamint az utazással járó többlet időráfordítás megtérítése (10.000 Ft+Áfa/óra) a megbízót terheli. Jellemzően az összetett feladatoknál, vagy nagy értékű ipari ingatlanok, gépek, eszközök értékbecslése esetében kifizetődő!

 

Lépjen velünk kapcsolatba most!

 

BALATONHOMES Ingatlanközvetítés

Nagy Róbert Cégvezető ~ Internet marketing

Weisz Gabriella Cégvezető ~ Ingatlanközvetítő 06 30 474 5901

Módos Írisz Ingatlan tanácsadó  06 30 361 5945

Pej Mariann Ingatlan tanácsadó  06 20 345 0962

Weisz Beáta Ingatlan tanácsadó  06 30 348 8508

 

Elérhetőség 

H - 8230 Balatonfüred Présház utca 1.
Tel.: +36 30 474 5901
E-mail: info@balatonhomes.com

 
 

 

Kapcsolat

 

 

 

 

 

Ingatlan hírek