Rólunk

Korszerű ingatlanközvetítés, a jó hagyományokat tiszteletben tartva és nyitott a jövő felé 

 

Weisz Gabriella és Nagy Róbert ~ BalatonHomes Ingatlanközvetítés

 

Weisz Gabriella, ingatlanközvetítőként 1998-óta szerezett szakmai tapasztalatokat és nagy sikereket elérve a Balaton ingatlanközvetítés területén, 2011-ben saját vállalkozást alapított és így az önálló és független úton elindult, mint BalatonHomes ingatlanközvetítés. 

A BalatonHomes ingatlanközvetítés most már családi vállalkozás. Közösen dolgozunk a folyamatos fejlődésen. Otthonunk a Balaton régió, ami egyben a választott hazánk – a német és kanadai gyökereink megalapozzák a széles látókörünket, valamint kiváló bázist képez a külföldi ügyfelekkel mindennapi munkánkban.

A BalatonHomes ingatlanközvetítés specializálódott a Balaton északi partján, Balaton-felvidéki és a Káli-medence, vízparti, víz közeli és balatoni panorámával rendelkező ingatlanokra és emellett külföldi és Budapesti ingatlanoknak az értékesítésére és forgalmazására.

Ügyfelek nem csak az átfogó ingatlan Know-how-ból profitálnak, hanem a már több mint 25 éves kiépített társas és gazdasági kapcsolatokból, amelyre épül több száz sikeres adás-vétel ügylet. Ezáltal elismerést nyert a családi vállalkozásunk, mint az egyik meghatározó ingatlanközvetítő a Balatoni térség ingatlanpiacán.

Független irodaként a kezdetektől fogva, 2011-óta, "BalatonHomes Ingatlanközvetítés” BRAND néven működik Magyarországon. Megalakulásunk óta több partnerünkkel építettünk ki kölcsönösen előnyös ingatlanközvetítési kapcsolatot.

Az elsődleges célunk a vevők keresése, hogy a közvetítő-partnereinkkel közösen értéket teremtsünk. Sikerünket nemcsak kiemelkedő ingatlanportfólió és modern marketing támogatások biztosítja, hanem elsősorban Weisz Gabriella ingatlanközvetítő, valamint a BalatonHomes ingatlanközvetítés irodánk jó hírneve és tapasztalata garantálja a magas színvonalú ingatlanadás-vételi szolgáltatások nyújtását. 

 

Marketing

 

Korszerű marketing vagy a legmagasabb diszkréció – ön döntheti el

Ön határozhatja meg hogy melyik marketingcsatornát akarja használni és mennyire fontos Önnek a diszkréció.

Korszerű marketing:
A nyilvános marketing célja hogy a lehető leghamarabb, a lehető legjobb áron adja el ingatlanját.
Marketingeszköztárunk páratlan sokszínűségével biztosítjuk a maximális intenzitást és lefedettséget.
A megbízható klasszikus és korszerű online marketingeszközök kombinációjának köszönhetően azonnal megtaláljuk a legjobb vásárlót.

Diszkrét marketing:
Diszkrét marketing szolgáltatásunk különösen azok számára alkalmas, akik prémium helyszínen rendelkeznek presztízs ingatlannal, vagy akik nem kívánják nyilvánossá tenni az értékesítést.
A BalatonHomes Ingatlanközvetítés egyedülálló hálózata lehetővé teszi számunkra a fizetőképes potenciális vevők elérését, így a lehető legjobb áron tudjuk eladni az ingatlanját.
Igény esetén tapasztalt tanácsadóink csak válogatott potenciális vevőkkel veszik fel a kapcsolatot, ezáltal garantálva a maximális diszkréciót.

Együttműködés más közvetítőkkel

A BalatonHomes Brand 2011 óta folytat ingatlanközvetítési tevékenységet Magyarországon.
Fennállásunk óta több partnerünkkel építettünk ki kölcsönös előnyökkel járó ingatlanközvetítési kapcsolatokat.
Célunk, hogy közvetítő-partnereinkkel közösen értéket teremtsünk, ennek sikerét pedig nem csupán kiemelkedő ingatlanportfoliónkkal és korszerű marketingtámogatásunkkal, de szakértő kollégáinknak köszönhetően is garantáljuk!
A BalatonHomes Brand igazi siker titka a win-win elérése.

Itt keressen minket

Közösségi média 

Kiemelt ingatlan hirdetési portálokon 

  • Ingatlan.com 
  • Immowelt.de

 

Szolgáltatások

 

Szolgáltatás neve: Ingatlan keresés

Ár: Ingyenes vagy egyeztetés szerint

Leírás: Keressen bennünket, tiszteljen meg bizalmával! Szívesen állítjuk az Ön rendelkezésére is a személyes helyi ismereteinket és kapcsolati háttérünket.

 

Szolgáltatás neve: Ingatlan eladás

Közvetítői díj: 3,5% +ÁFA

Leírás: Keressen bennünket, tiszteljen meg bizalmával! Szívesen állítjuk az Ön rendelkezésére is a személyes helyi ismereteinket és kapcsolati háttérünket.

 

Szolgáltatás neve: Energetikai tanúsítvány

Ár: 50.000 Ft-tól

Leírás: (Energetikai tanúsítvány használatba­vételi engedélyhez) Az energia tanúsítvány ára alapvetően az épületben tanúsítandó egységek számától és az épületenergetikai dokumentáció (építészeti és gépészeti tervek) meglététől függ.

Szolgáltatás neve: Ingatlan tanácsadás

Tanácsadási óradíj: 15 000,- Ft/óra. +ÁFA

Leírás: Helyszíni ingatlan eladás, bérbeadás, jogi, vásárlás tanácsadás.

 

Szolgáltatás neve: Értékbecslés

Ár: 100.000 Ft + Áfa + 150 Ft/km

Vállalási határidő: Általában 3-5 munkanap.

Leírás: Vállalunk értékbecslést a Balaton északi partján bármely területén, de ez esetben az utazási költség (150 Ft/km), valamint az utazással járó többlet időráfordítás megtérítése (10.000 Ft+Áfa/óra) a megbízót terheli. Jellemzően az összetett feladatoknál, vagy nagy értékű ipari ingatlanok, gépek, eszközök értékbecslése esetében kifizetődő!

 

Lépjen velünk kapcsolatba most!

Nyitvatartás

H-P: 9:00-18:00

Szombat-Vasárnap: egyeztetés szerint

 

BALATONHOMES Ingatlanközvetítés

Nagy Róbert Cégvezető / Tulajdonos ~ Internet marketing

Weisz Gabriella Cégvezető / Tulajdonos ~ Ingatlanközvetítő 06 30 474 5901

Módos Írisz Ingatlan tanácsadó  06 30 361 5945

Pej Mariann Ingatlan tanácsadó  06 20 345 0962

Weisz Beáta Ingatlan tanácsadó  06 30 348 8508

 

Elérhetőség 

H - 8230 Balatonfüred Présház utca 1.
Tel.: +36 30 474 5901
E-mail: info@balatonhomes.com

 

Kapcsolat

 

 

 

 

 

Ingatlan hírek