Rólunk

Korszerű ingatlanközvetítés, a jó hagyományokat tiszteletben tartva és nyitott a jövő felé ~ BalatonHomes Ingatlanközvetítés

Az 1998 óta szerzett nagy tapasztalat és az elért siker mint ingatlanközvetítő, a Balatoni ingatlanok közvetítés területén, egy jó hírű Balatoni ingatlanközvetítői cégnél, arra indított, hogy 2011-ben a választott hazámban, a Balaton Régióban, saját céget alapítsak. 
A cég elsődlegesen koncentrál Balatoni ingatlanoknak értékesítésére és forgalmazására.

 

Ügyfelek nem csak az átfogó ingatalan Know-how-ból profitálnak, hanem a már több mint 20 éves kiépített társas és gazdasági kapcsolathálozatból.

 

Az ingatlanjának értékesítése:
1. Személyes tanácsadás. 2. Szakértői vételár becslés. 3. Exkluzív marketing. 4. Személyes marketing koncepció. 5. Optimális megtekintés tervezés. 6. Rendszeres jelentések az értékesítési állapotról. 7. Professzionális szerződéstárgyalás. 8. Átfogó értékesítés utáni szolgáltatások.

 

Korszerű marketing vagy a legmagasabb diszkréció – ön döntheti el

Ön határozhatja meg hogy melyik marketingcsatornát akarja használni és mennyire fontos Önnek a diszkréció.

Korszerű marketing:

A nyilvános marketing célja hogy a lehető leghamarabb, a lehető legjobb áron adja el ingatlanját.

Marketingeszköztárunk páratlan sokszínűségével biztosítjuk a maximális intenzitást és lefedettséget.

A megbízható klasszikus és korszerű online marketingeszközök kombinációjának köszönhetően azonnal megtaláljuk a legjobb vásárlót.

Diszkrét marketing:

Diszkrét marketing szolgáltatásunk különösen azok számára alkalmas, akik prémium helyszínen rendelkeznek presztízs ingatlannal, vagy akik nem kívánják nyilvánossá tenni az értékesítést.

Az BalatonHomes egyedülálló hálózata lehetővé teszi számunkra a fizetőképes potenciális vevők elérését, így a lehető legjobb áron tudjuk eladni az ingatlanját.

Igény esetén tapasztalt tanácsadóink csak válogatott potenciális vevőkkel veszik fel a kapcsolatot, ezáltal garantálva a maximális diszkréciót.

 

Lépjen velünk kapcsolatba most!

 

A COVID-19 járvány ideje alatt - A kialakult helyzetnek és intézkedéseknek megfelelően, valamint az Önök és Munkatársaink egészsége védelmében korlátozottan tartunk nyitva.

Ingatlanközvetítési kollégáink home office-ból zavartalanul dolgoznak, telefonon és e-mailben elérhetők.

Elsősorban:

Ezen időszak alatt telefonon folyamatosan állunk rendelkezésükre.

A hirdetésre jelentkező érdeklődővel folytatott telefonbeszélgetések során a korábbi gyakorlatnál “SOKKAL” szigorúbban szűrjük az érdeklődők vételi szándékának komolyságát.

Amennyiben az eladó és a vevő találkozni szándékozik:

A megfázott vagy influenzagyanús ügyfeleinket megkérjük hogy a gyógyulásukig szakítsuk meg az eladás illetve ingatlan keresés folyamatát.

Tiszteletben tartjuk az eladóink kérését amennyiben az utolsó percben is, szüneteltetni szeretnék az ingatlan megtekintését.

Megkérjük a vevőinket arra, hogy az ingatlan megtekintésére lehetőleg csak a legfontosabb döntéshozókkal érkezzen, ezért ha nem feltétlenül szükséges kérjük ne hozzon magával gyermeket, rokont, mesterembert, stb.

Az általános udvariasság szabályai most megváltoztak, ezért kerüljük a kézfogást, és lehetőség szerint sűrű kézmosással és kézfertőtlenítéssel próbálunk védekezni a vírusok terjedése ellen.

 

BALATONHOMES Ingatlanközvetítés  
Tulajdonos - Egyéni vállalkozó - Ingatlanközvetítő: Weisz Gabriella
Székhelye: H - 8230 Balatonfüred Présház utca 1.
Tel.: +36 30 474 5901
E-mail: info@balatonhomes.com
 
BALATONHOMES Ingatlanközvetítés  
Ingatlantube.com ~ INGATLANKÖZVETÍTÉS PORTÁL
Tulajdonos - Egyéni vállalkozó - Internet marketing specialista: Nagy Róbert 
E-mail: info@ingatlantube.com

 

Együttműködés más közvetítőkkel

A BalatonHomes Brand 2011 óta folytat ingatlanközvetítési tevékenységet Magyarországon.

Fennállásunk óta több partnerünkkel építettünk ki kölcsönös előnyökkel járó ingatlanközvetítési kapcsolatokat.

Célunk, hogy közvetítő-partnereinkkel közösen értéket teremtsünk, ennek sikerét pedig nem csupán kiemelkedő ingatlanportfoliónkkal és korszerű marketingtámogatásunkkal, de szakértő kollégáinknak köszönhetően is garantáljuk!

A BalatonHomes Brand igazi siker titka a win-win elérése.

 
 

 

Kapcsolat

 

 

 

 

 

Ingatlan hírek